Predstavljanje mirisa Avon Luck EdP za nju i njega

DSC06917_

Prije nekih tjedan dana, Avon je održao jedan pomalo neobičan event 😀 Predstavljao se novi miris sretnog naziva Luck pod sloganom “Iskušajte svoju sreću” ni više ni manje nego u – casinu! Naizgled bezazlen moto jednog našeg ovakvog susreta pretvorio se u puno više, pogotovo za neke od nas, pa ako vas zanima što je tako zgodno zbilo then keep reading 😉

DSC06890_

DSC06893_

Sva se radnja odvijala u Wettpunktu u Branimir Centru, gdje smo uz ugodno druženje prigrizli poneki zalogajčić (nažalost nisam ni stigla od njih jer su se prebrzo razgrabili zubo) i popili čašu šampanjca od dinje ili lubenice (jako fino!) PR duo iz Avona, Lucija i Jelena, pobrinule su se da nas nakon kratke uvodne riječi dočeka ogromna torta sa slikom upravo novog parfema 😀 Mislim da je bio ledeni vjetar u pitanju pa smo svi više-manje uživali u prigodnoj slastici.

DSC06905_

DSC06894_

DSC06899_

Dress code je bio black&white (tako James Bond i Casino Royale!) pa sam dolje ubacila i svoj outfit jer se Jelena sjetila fotkati me pa već kad imam fotku, why not show it 😀 Nosila sam crnu čipkanu haljinu, bijelu torbicu i bijele bisere kao naušnice i narukvicu, a oko vrata kombinaciju velikih crnih i bijelih bisera, koji su igrom slučaja bili davno naručena ogrlica iz Avona.

IMG_7510__

U međuvremenu smo mogli i prolistati novi katalog te pomirisati i muški i ženski primjerak mirisa, a da se ne bi zaustavili na predvidljivosti, bila je tu i mala lutrija, gdje su izvlačili deset brojeva (svaki je pristigli gost potajice dobio jednog kako je došao na event, Jelena se brinula za to) i tako je deset sretnica otišlo kući s malim poklonom iznenađenja. Nažalost, mene je ovdje sreća zaobišla, ali nisam mogla ni zamisliti da će me dočekati vrlo brzo, i to doslovce iza ugla. Naime, Avon i Wettpunkt odlučili su nam pokloniti svakome promotivni bon od 50 kuna da ga potrošimo – pazite sad – kockajući kod njih u casinu! Nije nam bilo druge nego sjesti, svaka za svoj aparat, ubaciti listić i odigrati koju rundu. Uskoro su se čuli povici da je netko osvojio 20, a netko 40 kuna, dok sam ja samo sjedila i stiskala gumb da vrti dalje i dalje i dalje. Već kad sam potrošila pola bona, aparat je počeo vrtjeti znamenke dobitka. 100 bodova, 200, 400, kad će se zaustaviti? Kad je završio s ludiranjem, pozvala sam tetu koja radi u Wettpunktu: “Što sad radim?” “Ništa ne dirajte”, teta će, “sad ćemo ovako, print…” i aparat je tiskao papirić na kojem je pisao dobitak od preko 100 kuna. Držim taj papir u rukama i ne vjerujem. “I još vam je ostalo dvadeset i nešto kuna promotivnog bona koje morate odigrati.” Čekaj samo malo, procesiram dobitak od maloprije, što se upravo dogodilo? 😀 I tad shvatim da geslo susreta nije bilo “iskušajte svoju sreću” za bezveze; doista smo neki imali sreće tu večer na aparatima za kockanje. Kasnije sam dobila još nešto sitno, no to sam na nagovor Luke, također Avonovca, prokockala do kraja (kao prava kockaroška zubo).

DSC06908_

DSC06910_

Na odlasku kući unovčili smo svoje dobitne tickete (još uvijek pod dojmom) i dobili prekrasne crno-bijele kutije ukrašene mašnom. U njima su se krili Luck EDP za nju i Anew Nutri-Advance lagana hranjiva krema uz novi katalog.

DSC06891_

DSC06914_

DSC06921_

Zaštitno lice ovog mirisa teniska je zvijezda Maria Sharapova. Luck EDP odiše elegantnim i ženstvenim gornjim tonovima sočnih citrusa i cvijeta kraljice noći koji počivaju na drvenastoj bazi od sandalovine. Topao i senzualan, pripada orijentalno-voćno-svjetnoj kategoriji mirisa. Njegova bočica luskuznog izgleda ukrašena zlatnom mašnom zauzet će počasno mjesto na svačijoj polici s mirisima. Ako ste inače upoznati s Avonovim parfemima, onda bi vas ovaj mogao podsjetiti na Little Gold Dress, kojeg sam recenzirala ovdje, s daškom njihovog Instincta. S druge strane, miris za njega očarava aromatičnim tonovima muškatnog oraščića uz crni papr i bušin i jedan je klasičan miris za muškarce koji vole ravnotežu između svježine i muževne topline začina. Cijena im je u kampanji 14 159 kn, a uz njih na poklon dolaze sprej i losion za tijelo za nju, odnosno sprej za tijelo i gel za tuširanje iz njega.

Jeste li već isprobali ovaj miris i kako vam se svidio? Koristite li često Avonove mirise i koji su vam najdraži?
Cydonia :*

Follow:
Share this:
  • hzilla

    naručen prije par dana! 🙂

    • Nadam se da će ti se svidjeti 🙂

  • Prema opisu čini mi se da bi mi jako odgovarao 🙂